Gebruiksvoorwaarden

Deze gebruiksvoorwaarden gelden voor het gebruik van www.zeezaken.nl (‘de website’) en het verstrekken van informatie op of via de website. Je accepteert deze gebruiksvoorwaarden als je gebruik maakt van de website.

Intellectueel eigendom

De website is een persoonlijke website van Victor Vandersmissen (‘de advocaat’). Hij is eigenaar van het merk ‘Zee & Zaken’, de website en de daarop gepubliceerde teksten, afbeeldingen en foto’s. De teksten mag je verspreiden, maar alleen als je daarbij een koppeling naar deze website weergeeft.

Doel

De website is een platform waarop je door het stellen van een vraag juridische informatie van de advocaat kan krijgen. Je vraag wordt anoniem met het antwoord op de website gepubliceerd. Daarbij mag Zee & Zaken je vraag wijzigen om verwijzingen naar specifieke zaken te voorkomen en vragen een meer algemeen karakter te geven.

Zee & Zaken is in geen geval verplicht om alle vragen van gebruikers te beantwoorden.

Informatieverstrekking

De informatie die de advocaat geeft is geen juridisch advies. Daarom kan je de informatie niet gelijkstellen met juridische dienstverlening of betaalde rechtsbijstand. Bovendien mag je niet afgaan op de informatie zonder juridisch advies te vragen aan een advocaat. 

Hoewel de advocaat de antwoorden op de website met grote zorg opstelt, kun je aan de gegeven antwoorden geen rechten ontlenen. Je moet er daarnaast rekening mee houden dat de website algemene informatie geeft. Het antwoord op een vraag is dus niet toegespitst op jouw situatie. Neem voor een zeker antwoord altijd contact op met een advocaat.

Voor een advies of juridische dienstverlening kun je met de advocaat zelfstandig een overeenkomst aangaan, zonder verdere tussenkomst van Zee & Zaken.

Aansprakelijkheid

Zee & Zaken en de advocaat zijn niet aansprakelijk voor schade die ontstaat door het gebruik van de informatie op de website, de antwoorden die aan gebruikers worden gegeven en de interpretaties van deze informatie en antwoorden.
 
Zee & Zaken is niet betrokken bij de relatie tussen de advocaat en zijn cliënt.
Sluit Menu